Plicuri de cianură, pulbere și lichide pentru vânzare (puritate 99%)

EMAIL: [email protected]
Producători fiabili și furnizori de cianură de potasiu, Vindem KCN (Cianură de potasiu) de 99,8%, cunoscută pentru eficiența ridicată. Avem acum nelimitat de cea mai bună calitate Cianura de potasiu disponibile în prezent la cel mai bun preț on-line. Ne bazăm toată puterea și expertiza pe acest produs unic, astfel încât acesta se va întâlni cu siguranță și va depăși așteptările celor mai mari cumpărători. Vă garantăm că, după cumpărarea de la noi, nu veți mai căuta niciodată în altă parte, deoarece produsul nostru este cel mai bun. Calitatea extremă, puritatea supremă și performanța! Oferim cianura de potasiu în pulbere, pastile și lichid. Cianura noastră de potasiu este cunoscută de către dealerii de bijuterii pentru că este extremă și excepțională de înaltă calitate, aurire chimice și proprietăți de lustruit. Activitățile de extracție a aurului, sinteza organică și clienții de galvanizare au determinat dependența de produsul nostru. contactați-ne pentru mai multe informații.


Telefon: 0445788993

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Dau zdrobitor de struguri 40-60 litri.

  Dau zdrobitor de struguri 40-60 litri.

  Gradina Constanta (Constanta) 31 August 2023 500.00 RON Other currencies108.95 EUR
  95.90 GBP
  121.95 USD

  Dau zdrobitor de struguri 40-60 litri,an fabricație in anii comunismului. Folosit dar în stare foarte buna de funcționare. Nu sunt poze, pentru că nu este al meu și nu mi-a trimis, și nu a spus dacă este negociabil sau nu (cine este interesat (ă) de ...

 • Suport cinci ghivece flori Copacel

  Suport cinci ghivece flori Copacel

  Gradina Bucuresti (Bucuresti) 28 Iunie 2022 350.00 RON Other currencies76.27 EUR
  67.13 GBP
  85.37 USD

  Acest suport de ghivece din fier prevazut cu cinci inele poate sustine florile preferate. Cu una, doua sau mai multe flori, el reprezinta in sine un obiect decorativ chiar si in perioadele de iarna.

 • CENTRALA TERMICA VIADRUS

  CENTRALA TERMICA VIADRUS

  Gradina Eforie (Constanta) 27 Februarie 2020 Verifica cu vanzatorul

  Centrala Viadrus 4 elementi pe lemne, carbuni si peleti pentru 120 mp. Calorifere 14 bucati, pret discutabil la fata locului.