Vanzare apartament plaja

Zona: plaja

Oferta exclusivista apartament A06 cu VEDERE PANORAMICA LA MARE direct de la dezvoltator, un apartament pe doua niveluri (maisonette) dispus pe etajele al treilea și al patrulea dintr-o cladire moderna de lux cu patru etaje, situat la 100 m de plaja intr-un imobil nou cu finalizare in vara 2025 in Nea Kalikratia Grecia, avand 5 camere cu suprafata 136,25 mp, 4 balcoane, boxa 18 mp la subsol cu destinatie spatiu depozitare, loc de parcare inclus.
La primul nivel (etaj 3) se afla: un living cu o bucatarie open space de 38 mp, trei dormitoare, o baie cu duș, un balcon mare pe colt de 20 mp cu vedere la mare (cu ieșire din living), hol, scara interioara la etaj, trei balcoane mici de 3 mp, 4 mp si 6 mp.
La al doilea nivel (etajul 4) se afla o camera matrimoniala cu o baie, o scara interioara in jos, terasa cu vedere panoramica la mare si oras.
Apartamentul este dotat cu sistem de incalzire, aer conditionat, panouri solare, bucatarie mobilata. Folosindu-se la constructie materiale de inalta calitate, hidroizolatii eficiente, instalatii sanitate incorporate, gresie italiana, finisajele pot fi efectuate la alegerea clientului in functie de preferinte.
Nea Kalikratia este un oras linistit din Peninsula Halkidiki situat la 40 km de aeroportul din Salonic si 700 km de Bucuresti cu multe facilitati, plaja superba la Marea Egee, restaurante, magazine etc., existenta unui centru balnear de reabilitare in apropiere face atractiva aceasta zona pe tot timpul anului inclusiv iarna, cand poate fi inchiriat pentru doritori !

Vezi oferta pe site-ul agentiei

Anunt postat automat din pagina agentiei cu ajutorul Websea Development. Vrei si tu ceva asemanator? Contacteaza-ne.

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare