Anunt organizare gratuit curs ingrijitor batrani la domiciliu

  • Verifica cu vanzatorul
  • Published date: 7 Octombrie 2021
    • Constanta, Constanta, Romania

Descriere
Anunt organizare curs Ingrijitor batrani la domiciliu

Proiect „SSM 160 - Servicii sociale si socio-medicale pentru persoanele varstnice din municipiul Constanta”, SMIS 125595Incepand cu data de 15.10.2021, Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta in calitate de Beneficiar in cadrul proiectului cu titlul „SSM 160 - Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele varstnice din municipiul Constanta”, va organiza GRATUIT sesiuni de formare profesionala în ocupatia de „Ingrijitor batrani la domiciliu”, pentru un numar de 32 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Conditii de eligibilitate pentru a participa la curs:

Domiciliu in orasul Constanta;
Studii medii;
Cursul va avea o durata de pregatire de 360 de ore. Dupa sustinerea examenului, se elibereaza un certificat de calificare recunoscut la nivel naţional/european, emis de Ministerul Educatiei şi Ministerul Muncii şi Protectiei Sociale şi un Supliment Descriptiv la Certificatul de calificare (supliment ce cuprinde competentele dobandite in urma cursului).

Dupa absolvirea programului de formare profesionala, celor 32 de persoane calificate li se vor acorda subventie in valoare de 1.800 de lei/persoana si vor fi angajate pe perioada determinata in cadrul DGAS Constanta pe perioada determinata, in functia de Ingrijitor batrani la domiciliu.

Cursul va include un modul de dezvoltare durabila, egalitate de sanse si participare civica, pentru a facilita contactul cursantilor cu activitatea de acordare a serviciilor la domiciliul persoanelor varstnice.

Persoanele interesate se pot adresa:

Expert Grup Tinta – Dragan Teodora

Telefon: 0787.821.046

Manager Proiect – Adamescu Cristina

Telefon: 0766.333.705


Telefon: 0787821046

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare