Gel anicelulitic Cinnamon

Descirere:

Gel anticelulitic cu scortisoara 500ML (Cinnamon Ceylon)

ulei de scortisoara provoaca incalzirea locala a pielii, largirea vaselor sanguine si, astfel, provoaca descompunerea grasimii in piele. Utilizarea este adecvata in special in locurile de aparitie a celulitei.

Mod de utilizare: Se aplica in zona celulitei de mai multe ori pe zi. Se aplica 5-10 minute inainte de exercitiu. Nu se aplica in zona membranelor mucoase! Preparatul provoaca inrosire, care este de dorit, reactii de care nu trebuie sa va faceti griji.

Ingrediente (INCI): Aqua, Glicerina, Cinnamomum zeylanicum Oil Bark, Carbomer, alcool Denat, Fenoxietanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Uree, Hidroxid de sodiu, CI 16185, cinamatul, cinamil alcool, benzoatul de benzii, eugenol, D-limonen, linalool.

Depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, la temperatura camerei. Nu depozitati in lumina directa a soarelui. A se feri de inghet!

Indicatii generale: Nu se utilizeaza la pacientii cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentele produsului. testat dermatologic. Reteta originala.

Pentru detalii si comenzi ca rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon:0758205591

LIVRARE IN TOATA TARA PRIN CURIERAT 24H PRET 18 RON

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • BUNURI MOBILE

  BUNURI MOBILE

  Diverse Constanta (Constanta) 15 Noiembrie 2019 8309.00 Euro € Other currencies7304.44 GBP
  38026.97 RON
  9291.12 USD

  GEDEX IPURL (fosta GD REORGANIZARE SI LICHIDARE IPURL) lichidator judiciar al RUBINAV SRL, organizeaza licitatie publica in fiecare zi de vineri, ora 11:00, pana la adjudecare, la sediul lichidatorului din Constanta, bld. Ferdinand, nr. 53, bl. A8, s...

 • BUNURI IMOBILE

  BUNURI IMOBILE

  Diverse Constanta (Constanta) 15 Noiembrie 2019 Verifica cu vanzatorul

  GEDEX IPURL lichidator judiciar al LADY ELIS S.R.L., organizeaza licitatie publica in fiecare zi de joi, ora 14:00, pana la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanta, bld. Ferdinand nr. 53, bl. A8, sc. B, parter, ap. 40, jud. Consta...

 • BUNURI MOBILE

  BUNURI MOBILE

  Diverse Constanta (Constanta) 15 Noiembrie 2019 2996.00 Euro € Other currencies2633.78 GBP
  13711.49 RON
  3350.13 USD

  GEDEX IPURL lichidator judiciar al Best Prod S.R.L., organizeaza licitatie publica in fiecare zi de joi, ora 15:30, pana la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanta, bld. Ferdinand nr. 53, bl. A8, sc. B, parter, ap. 40, jud. Consta...