Pastile de slabit Rimoslim(Rimonabant)

Rimoslim, cu numele generic al Rimonabant, este in esenta un medicament anorectic impotriva obezitatii. Acest medicament este un antagonist al receptorului cannabinoid CB1.
Principalul efect pe care acest medicament il are asupra pacientului ar fi o reducere semnificativa a apetitului.
Rimoslim comprimate contin ingredientul activ rimonabant, care este un tip de medicament numit antagonist al receptorului canabinoid-1. Acesta este folosit pentru a ajuta la scaderea in greutate la persoanele care sunt obezi sau supraponderali.
Rimonabantul actioneaza prin blocarea receptorilor numiti receptori de canabinoid-1 (CB1). Acestea se gasesc in creier, tesut adipos, sistemul digestiv, ficatul si muschii.
Receptorii CB1 fac parte dintr-un sistem din organism denumit sistemul endocannabinoid. Acest sistem a fost descoperit recent si explorat. Este implicata in reglementarea echilibrului energetic, a metabolismului zaharului si a grasimilor si a greutatii corporale.
Receptorii CB1 gasiti intr-o anumita zona a creierului numita sistemul mezolimbic sunt implicati in controlul consumului nostru de alimente foarte gustoase, dulci sau grase. Supraactivarea receptorilor CB1 este asociata cu cresterea poftei de mancare, poftei de mancare si a acumularii de grasimi.
Rimonabantul blocheaza receptorii CB1 si reduce astfel pofta pentru aceste tipuri de alimente si ajuta la scaderea poftei de mancare si la controlul foametei.
Rimonabantul poate, de asemenea, sa creasca nivelurile sanguine de "grasimi bune" numite HDL-colesterol si sa reduca nivelurile sanguine de "grasimi rele" numite trigliceride.
Obezitatea este cauzata de consumul de energie mai mare in alimentatie decat corpul are nevoie pentru cantitatea de activitate fizica pe care o face. Aceasta inseamna ca reducerea poftelor de foame si a alimentelor este doar o parte a solutiei la pierderea in greutate. Este important sa continuati sa urmati o dieta cu calorii reduse si un program de exercitii fizice in timp ce luati acest medicament.

Pentru detalii si comenzi ca rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon:0758205591

Comanda minima 30 pastile

LIVRARE IN TOATA TARA PRIN CURIERAT 24H PRET 18 RON

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare