Implant dentar calitativ și durabil

  • Verifica cu vanzatorul
  • Published date: 6 Februarie 2022
    • Brasov, Brasov, Romania

Ai nevoie de un implant dentar calitativ și durabil? La Topaltdent găsești servicii de implantologie profesioniste, care îți vor garanta rezultate frumoase!
Cu părere de rău, dinții lipsă îți pot provoca un sentiment neplăcut și nu-ți permit să ai un zâmbet frumos și sănătos. Probabil ai avut momente în care nu puteai zâmbi din plin, iar asta nu îți permitea să duci un mod de viață obișnuit.
Însă, cum ai reacționa dacă ai ști că implanturile dentare îți pot rezolva problema rapid, în doar câteva vizite la medicul stomatolog? Ei bine, astăzi implantologia este soluția perfectă pentru oricine. Iar ca să înțelegi exact cum funcționează, trebuie să știi că un implant dentar este un dispozitiv din titan, introdus în interiorul osului maxilar, pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți. La suprafață acesta este acoperit cu o coroană dentară, care arată exact ca dintele natural. În schimb, tu, în calitate de pacient al clinicii noastre, obții un dinte natural, estetic și funcțional (iar la noi ai parte nu doar de calitate, dar și de cele mai atractive prețuri).
Dacă îți dorești și tu un zâmbet sănătos și estetic, atunci apelează la cabinetul stomatologic Topaltdent. Noi îți garantăm servicii de implantologie la nivel înalt - lucrăm cu implanturi de tip Bredent. Sună acum la 0770 743 787 și programează-te pentru o consultație, iar în caz de urgență apelează la 0774 001 001.
https://topaltdent.ro/servicii-stomatologice/implantologie-2/


Telefon: 0770 743 787

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare