Ortodont în Brașov - Topaltent

Vrei dinți perfect aliniați și un zâmbet atrăgător? Cauți un ortodont în Brașov, dar nu știi cui să-i încredințezi dantura ta? Soluția există - clinica stomatologică Topaltdent!
Dinții poziționați nepotrivit în cavitatea bucală sunt greu de curățat și îngrijit, iar masticația, zâmbetul, vorbirea sunt, și ele, îngreunate. Dinții înghesuiți sau aglomerați pot provoca carii grave fiind mai dificil de igienizat. Există riscul infectării gingiilor, iar netratate, afecțiunile pot duce la forme severe de parodontoză (chiar și la pierderea dinților).
O mușcătură incorectă poate duce la uzarea dinților sau la pierderea acestora… Aspectul estetic este, la rândul său, greu de ignorat - el se numără printre principalele motive de adresare la un stomatolog.
Pentru a rezolva aceste dileme, de-a lungul timpului au fost elaborate soluții ingenioase pentru îndreptarea dinților. Un aparat dentar bine ales este metoda prin care medicul ortodont aplică o forță asupra dinților pacientului, astfel încât ei să se îndrepte și să se alinieze corect, estetic.
Te-ai decis să optezi pentru un tratament ortodontic sau poate ai nevoie de alte servicii stomatologice în Brașov? Sună acum la 0770 743 787 și programează-te pentru o consultație, iar în caz de urgență apelează la 0774 001 001.
https://topaltdent.ro/servicii-stomatologice/ortodontie-2/


Telefon: 0770743787

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • TOPALTDENT - o gamă amplă de servicii dentare

  TOPALTDENT - o gamă amplă de servicii dentare

  Diverse Brasov (Brasov) 7 Iunie 2022 1.00 RON Other currencies0.22 EUR
  0.19 GBP
  0.24 USD

  Ai decis că vrei să-ți recapeți zâmbetul sănătos la care visezi? Nu știi la ce medic stomatolog să apelezi? Alege clinica dentară din Brașov TOPALTDENT. La noi poți găsi: - O gamă amplă de servicii dentare (de la detartraj la implant dentar), cu prob...

 • Pedodonție dentară Brașov - specialiști cu experiență, pentru dantura sănătoasă a copilului tău!

  Pedodonție dentară Brașov - specialiști cu experiență, pentru dantura sănătoasă a copilului tău!

  Diverse Brasov (Brasov) 5 Aprilie 2022 Verifica cu vanzatorul

  Poate fi o adevărată provocare pentru părinți să găsească un specialist bun în pedodonție dentară. Un medic stomatolog pedodont trebuie să combine o excelentă educație în domeniu cu abilități admirabile de comunicare și empatie la nivel înalt. El tre...

 • Profilaxie dentară

  Profilaxie dentară

  Diverse Brasov (Brasov) 15 Martie 2022 Verifica cu vanzatorul

  Nu ne închipuim igiena orală fără periajul zilnic, fără ața dentară, apa de gură. Combinate cu profilaxia dentară, aceste măsuri sunt o parte obișnuită din sănătatea orală. De ce contează și profilaxia dentară profesională? În primul rând pentru depi...