Roll-up 150 x 200 cm standard - 250 lei (print+sistem+husă)

Sistem expozițional portabil personalizat cu grafica clientului. Print rezistent la apă și radiațiile solare UV.

Magazin online: www.madssmart.ro

Dimensiune print: 150 x 200 cm;
Materiale: carcasa aluminiu, arc metalic;
Print personalizare: ecosolvent, poliplan, rezoluție 1440 dpi, outdoor CMYK;
Accesorii: husă textilă pentru transport; bară metalică suport interconectată.

Sistemul de expunere de tip Roll-up 120 x 200 cm se utilizează la evenimente, conferințe, prezentări și campanii de vânzare. Este un suport perfect pentru munca de teren. Grafica este protejată într-o casetă metalică și este simplu de montat. În mai puțin de un minut este gata pentru prezentare.
Folosirea unui design profesional și utilizarea informațiilor potrivite pe roll-up, generează un impact major pentru afacerea dvs.

Unde se folosesc roll-up-urile personalizate?
Oriunde ai nevoie de un poster vertical temporar, roll-up-ul este cel mai utilizat sistem de afișaj. Sigur ai întâlnit un banner de tip roll-up dacă ai vizitat un târg expozițional, evenimente diverse de networking sau în showroom-uri, magazine și mall-uri unde sunt folosite de obicei pentru a prezenta produse, servicii și evenimente. Sistemul este conceput special pentru punctele de vânzare din cadrul hypermarket-urilor și mall-urilor, unde înalțimea nu poate depăși 200 cm. În plus, fiind un display destul de versatil și ușor de folosit, îl poți întâlni în cadrul unor cinematografe, teatre, simpozioane și evenimente mondene, folosit pentru semnalizarea evenimentului în curs sau unul din viitor.


Telefon: 0744 362 580

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare